- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Sumele colosale produse de Eva Măruţă cu filmul „Tati Part-time”. Peste 7 milioane de dolari doar din cinematografe

06 Feb, 19:21 • Dobran Viorel
Filmul in care joaca Eva Măruţă este numarul 1 in box office. "Tati Part-Time" sparge topurile şi aduce profituri importante inclusiv lui Cătălin Măruţă, care a investit sume importante în producţie.
Sumele colosale produse de Eva Măruţă cu filmul Tati Part-time. Peste 7 milioane de dolari doar din cinematografe

Eva Măruță, fiica cunoscutului prezentator Cătălin Măruță, a devenit subiectul unor discuții aprinse în mediul online în legătură cu rolul său în filmul de comedie „Tati Part-time”. Cu toate că unii critici au îndoieli cu privire la calitățile actoricești ale Evei, cifrele recente ale încasărilor din cinematografe arată că filmul a cunoscut un succes financiar notabil. Vă vom dezvălui detalii importante despre încasările impresionante și reacțiile controversate ale fanilor.

Box office: „Barbie” bate „Oppenheimer” cu aproape 20 de milioane de dolari

Valul de ură la adresa Evei nu se oprește. Influencerii de pe TikTok, reclamă pe spatele fiicei lui Măruță, printr-un linșaj mediatic: „Când facem bani cu copilul e bun, nu? Ați făcut-o panou publicitar de când s-a născut”

Eva Măruță, un copil de doar 8 ani, este subiectul tuturor pe Instagram, TikTok, Facebook, comentarii la știri. Și când spunem subiectul tuturor, practic, de pe 2 ianuarie, de când filmul „Tati Part-time” a apărut în cinematografe, fetița este mult discutată de toată lumea. Pe deasupra, fiica lui Mă…

Încasările uimitoare ale filmului cu Eva Măruţă

Lansat în cinematografe la începutul anului, „Tati Part-Time” a reușit să atragă atenția publicului și să adune un număr considerabil de spectatori. Cu un total de 1.002.825 de spectatori, filmul a generat încasări impresionante de peste 7 milioane de dolari, în cele patru săptămâni de la lansare. Aceste cifre, furnizate de Cinemagia, indică un succes financiar notabil pentru producție.

Pelicula „Tati part-time”, în fruntea box office-ului românesc

Pelicula „Tati part-time”, cu Alex Bogdan și Eva Măruță în rolurile principale, a revenit în fruntea box office-ului românesc de weekend, după patru săptămâni de la debut. În ultima săptămână din ianuarie, filmul regizat de Letiția Roșculeț a atras 340.789 de spectatori și a generat încasări de 2 milioane de dolari.

De la lansarea în cinematografe, de pe 2 ianuarie 2024, pelicula care a fost în centrul unor controverse legate de prestația Evei Măruță, recunoscută însă de specialiști ca fiind impecabilă, a fost vizionată de aproape un milion de persoane.

Desigur, este important de menționat că aceste încasări nu reprezintă suma finală intrată în conturile Evei Măruță sau ale familiei sale. O parte semnificativă a acestor bani va fi împărțită între cinematografe, distribuție și producători.

„Tati Part-time”, în prima săptămână de la lansare, în box office: încasări de peste 900 de mii de dolari:

Sumele colosale produse de Eva Măruţă cu filmul "Tati Part-time".

„Tati Part-time”, în cea de-a doua săptămâna de la apariția în cinematografe, cu încasări de peste un 1,4 milioane de dolari. A fost pentru a doua săptămână consecutiv pe primul loc în box office:

Sumele colosale produse de Eva Măruţă cu filmul "Tati Part-time".

„Tati Part-time”, în cea de-a treia săptămână în top trei, de această dată a coborât două poziții de la locul 1, însă a generat venituri de peste 1,7 milioane de dolari:

Sumele colosale produse de Eva Măruţă cu filmul "Tati Part-time".

„Tati Part-time”, în cea de-a patra săptămână de la apariția în cinematografe a revenit pe locul 1, generând vânzări de peste 2 milioane de dolari.

Reacții controverse la adresa Evei Măruță

Rolul Evei Măruță în „Tati Part-Time” a generat o serie de comentarii controversate din partea oamenilor. Unii au susținut că talentul său actoricesc a fost eclipsat de statutul părinților ei mai cunoscuți.

Cătălin Măruță și Andra au fost nevoiți să facă față unui val de critici venite din partea utilizatorilor rețelelor sociale, în urma implicării puștoaicei în lumea filmului. Un atac direct la adresa lor a fost lansat de o cunoscută tânără de pe TikTok, Donatella, care i-a acuzat că își lasă fiica să utilizeze produse de îngrijire a pielii, mai exact retinol, la o vârstă considerată de mulți drept prea fragedă.

Scandalul a început în urma apariției sale în filmul finanțat de Cătălin Măruță, care s-a bucurat de un succes notabil. Criticii au sugerat că prestația Evei în film nu se datorează talentului, ci relațiilor părinților săi care sunt vedete.

Cum arată casa de 1 milion de euro a Andrei și a lui Cătălin Măruță

Letiția Roșculeț mărturisește că a scris scenariul cu gândul la propriile experiențe și situații dintre ea și fiul ei. Filmul reprezintă și debutul ei în calitate de regizor de lung-metraj.

„Sunt foarte fericită că un film curat, cu mesaj, și jucat atât de bine, este considerat de public funny și a avut un start atât de bun. Asta înseamnă că există public pentru fiecare gen și că, oamenii își doresc să râdă si de provocările vieții de adult. Cred că multe cupluri ar fi de acord că sunt într-un proces continuu de maturizare. Iar dacă reușim să râdem de nepuțințele noastre, suntem cu un pas mai aproape de vindecare”, mărturisește Letiția Roșculeț, scenarist și regizor.