- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Adelin Petrisor a intrat in echipa Realitatea TV

26 Jun, 11:17 • Redactia DailyBusiness
Dupa parasirea trustului de presa Intact, jurnalistul Adelin Petrisor(foto) a intrat in echipa Realitatea TV in calitate de reporter special, incepand cu luna iulie, informeaza oficialii postului.
Adelin Petrisor a intrat in echipa Realitatea TV

De asemenea, echipei de stiri Realitatea TV i se va alatura operatorul Dan Gecui, care i-a fost alaturi lui Adelin Petrisor in realizarea majoritatii reportajelor exclusive.

Petrisor a lucrat in ultimii 9 ani la Antena 1 si s-a afirmat prin reportajele exclusive realizate in Liban, Algeria, Albania, Belgrad, Kosovo, Irak, Afganistan, Guantanamo si Israel.

Acesta a fost desemnat „Corespondentul Anului 2003” de Ministerul Afacerilor Externe, dar si de Consiliul National al Audiovizualului, iar de-alungul timpului, a primit 4 premii ale Asociatiei Profesionistilor de Televiziune din Romania (APTR).

Realitatea TV face parte din trustul de presa Realitatea-Catavencu, care mai detine posturile Romantica TV si The Money Channel, retelele Radio Guerrilla si Realitatea FM, agentia de presa NewsIn si publicatiile Academia Catavencu, Cotidianul, Business Standard si Money Express.