- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Adrian Sarbu a investit 2 milioane $ in noul studio Sport.ro

21 Apr, 12:41 • Redactia DailyBusiness
Trustul MediaPro, controlat de omul de afaceri Adrian Sarbu, a investit 2 milioane de dolari (1,26 milioane euro) in noul studio de transmisie al televiziunii Sport.ro, potrivit oficialilor trustului.
Adrian Sarbu a investit 2 milioane $ in noul studio Sport.ro

Stirile Sport.ro si emisiunea Special sunt transmise acum dintr-un studio de stiri nou, dotat cu aparatura performanta, cu o noua acustica si design.

Conceptul noului decor al Stirilor Sport.ro a fost realizat de Janson Design Group din Statele Unite, companie care a lucrat cu NBC, Channel 5 News, Sky News, National Geographic Television sau Pro TV.

Studioul este amplasat pe 200 de metri patrati, este impartit in trei zone de unde se pot transmite imagini si grafica, numara 7 plasme, un nou sistem de lumini si 3 camere video de ultima generatie.

Design-ul de lumina este asigurat de catre The Lighting Design Group din New York, o firma care a asigurat design-ul Jocurilor Olimpice de la Barcelona, Atlanta, Sydney, urmand sa asigure design-ul de lumina si la Olimpiada de la Beijing de anul acesta. Compania din New York colaboreaza cu ABC, NBC sau CBS.

Informatiile prezentate vor fi subliniate prin imagini si grafica, iar lumina se adapteaza in functie de eveniment. Noul studio ofera posibilitatea diverselor interventii live, asigura spatiu pentru invitati in timpul programului de stiri, simultan cu prezentarea anumitor imagini care sa sublinieze subiectul discutiei.

Noul studio al stirilor Sport.ro va fi din toamna in totalitate digital, odata cu infiintarea unei regii de emisie capabile de a procesa semnale de inalta definitie (HD).