- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Biroul Leo Burnett din Londra ramane fara director de marketing

01 Apr, 11:28 • Redactia DailyBusiness
Grupul de comunicare Leo Burnett a anuntat retragerea Ninei Jasinski din pozitia de director de marketing al biroului din Londra, la numai jumatate de an de la numirea in functie, a scris presa internationala.
Biroul Leo Burnett din Londra ramane fara director de marketing

Jasinski, care pleaca din Leo Burnett fara a dispune de o alta oferta de job, s-a alaturat grupului in iunie anul trecut. Potrivit oficialilor grupului, aceasta nu va fi inlocuita.

Atributiile lui Jasinski, printre care s-a numarat si partea de new business, vor fi preluate de Paul Lawson, managing director si Andrew Edwards, group chief executive.

Inainte de a se alatura grupului Leo Burnett, Jasinski s-a ocupat timp de 7 ani de activitatile de new business ale unei agentii independente londoneze, Partners Andrews Aldridge, administarand conturile unor clienti ca Lexus sau Vodafone.

Nina Jasinski continua sirul demisiilor de la biroul Leo Burnett din Londra, dupa ce in noiembrie 2007, Ali Bucknall, executive planning director, a parasit agentia fara o oferta prealabila, iar in octombrie, Bruce Haines, a demisionat din functia de group chief executive.

Grupul Leo Burnett este prezent si in Romania, unde este detinut minoritar de grupul de comunicare Publicis, si are in portofoliu agentiile Leo Burnett&Target (agentie full-service), The Practice (agentie de relatii publice), 23 (shop de creatie), iLeo (servicii interactive) si Starcom (agentie de media).