- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Bogdan Stratula a fost numit director general la Radio ZU

21 Jan, 16:16 • Redactia DailyBusiness
Omul de radio Bogdan Stratula (foto) se alatura echipei de la Radio ZU (post de radio detinut de trustul Intact) in functia de director general, incepand cu 15 ianuarie, au anuntat oficialii postului de radio.
Bogdan Stratula a fost numit director general la Radio ZU

Ca director general Radio ZU, Stratula va avea responsabilitati legate atat de zona de business, cat si de cea de continut.

Faza de concepere si implementare a proiectului Radio ZU a fost coordonata de Cristian Mihalache, business development director Intact si Rodica Minculescu, director general Romantic FM.

Stratula si-a inceput cariera in radio in 1990, ca realizator de programe la Radio UNIFAN, Radio Nova, Radio Vacanta si ulterior la Pro FM, unde a si ramas vreme de 8 ani, mai intai ca realizator de programe, iar apoi ca director executiv Pro FM Bucuresti si director executiv Pro FM Network.

Dupa inca o perioada de 2 ani petrecuta in trustul Media Pro ca director executiv MediaPro Music si Pro Video (2001-2003), Bogdan Stratula si-a infiintat propria companie tot in domeniul muzica/radio.