- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Cinema Movieplex: 145.000 euro pentru modernizarea sistemului de publicitate

29 Jul, 17:18 • Redactia DailyBusiness
In urma unei investitii totale de 145.000 euro, Movieplex schimba sistemul de difuzare a reclamelor din sistemul clasic cu role pe pelicula de 35mm, in sistem digital, anunta oficialii Sugar Media, agentia care administreaza spatiul publicitar al complexului cinematografic Movieplex.
Cinema Movieplex: 145.000 euro pentru modernizarea sistemului de publicitate

Noul sistem va elimina, astfel, timpul de productie al rolelor si bugetul aferent care depasea 2.000 euro/spot. Investitia a fost realizata in toate salile complexului cinematografic, iar sistemele digitale sunt functionale incepand cu finalul lunii iulie.

Sugar Media, agentia care administreaza publicitatea din Movieplex, va putea implementa orice campanie on-screen, primind de la clienti numai varianta digitala a spotului.

Infiintata in 2007, pe langa reteaua proprie de panouri indoor din mall-uri, Sugar Media administreaza 19 sali de cinema (Movieplex si Cityplex), cu un trafic total saptamanal de 23.000 spectatori.

Atat in Movieplex cat si in Cityplex, serviciile Sugar Media acopera campaniile on-screen (difuzare de spoturi in salile de cinema) si campaniile off-screen (branding sali cinema, materiale promotionale, plasare standuri pe caile de acces, sampling, panouri publicitare si altele).