- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Ești în căutarea unui iPhone 15 Pro la super preț? Îl găsești la Yzzy!

09 Feb, 17:29 • Adrian Popovici
Ești în căutarea unui iPhone 15 Pro la super preț? Îl găsești la Yzzy!

Atunci când se gândește la un telefon, fiecare persoană are în cap o idee mai mult sau mai puțin apropiată de realitate în ceea ce privește dispozitivul. Unii îl vor colorat, alții îl preferă mai puțin colorat și mai mult axat pe diferite aplicații care țin de partea software a acestuia. Prin caracteristicile ce merită menționate ce se află în acest top, se numără camera foto, memoria bună, cu un spațiu generos de stocare și eventual o aplicație care să contorizeze pașii.

De multe ori așteptările nu coincid cu realitatea, de aici și oamenii care își mai schimbă opiniile și care reușesc într-un final să înțeleagă că un telefon nu le poate avea chiar pe toate. Chiar dacă le are, prețul acestuia nu este unul ieftin.

Dar cum ar fi să existe un magazin care să aibă și un stoc de telefoane divers, cu smartphone-uri performante și cu prețuri pe măsură? Yzzy este acel magazin de telefoane second hand care te ajută să îți cumperi telefonul mult dorit. Dacă esti in cautarea unui iphone 15 pro, atunci ai ajuns unde trebuie.

Cumpără de la Yzzy telefonul mult dorit și bucură-te de un preț bun

Cam toată lumea este îngrijorată în momentul de față în legătură cu inflația și cu toate majorările de preț. În timp ce toate produsele se scumpesc, oamenii nu își mai permit să-și cumpere telefoane noi, de aici și prezența unor magazine cu telefoane second-hand. Yzzy este un astfel de magazin unde calitatea telefoanelor este una bună, în sensul că înainte de punerea lor în vânzare, acestea trec printr-un proces riguros de verificare.

Calitatea lor este verificată prin 30 de criterii esențiale pentru cumpărător. Se verifică dacă piesele sunt originale, dacă sănătatea bateriei este una ridicată sau cum se comportă microfonul. Sunt niște reguli pe care echipa Yzzy le respectă și care sunt obligatorii pentru cei care doresc să cumpere și să beneficieze de un telefon performant.

Gama Apple nu mai are nevoie de nicio prezentare. Telefoanele iPhone sunt unele dintre cele mai căutate telefoane, de aici și modelele variate pe care le găsești la Yzzy. iPhone 13, 14 sau ultimul model lansat, iPhone 15 se găsesc în cadrul acestui magazin online.

Ai auzit de rate accesibile? Îți poți cumpăra telefonul dorit prin intermediul acestora

Având în vedere cele menționate mai sus, ratele sunt o metodă potrivită pentru cazurile în care oamenii nu își permit achiziționarea unui telefon în întregime. În funcție de valoarea dispozitivului, acestea pot fi stabilite cu ușurință. În acest fel, vei avea parte de o balanță între cheltuielile de zi cu zi și rata acestui telefon.

Se oferă garanție la cumpărarea tuturor telefoanelor, o garanție de 12 luni. În cazul în care ceva se întâmplă cu telefonul, echipa Yzzy poate fi contactată degrabă pentru mai multe lămuriri. Poți intra pe site-ul oficial yzzy.ro pentru a vedea poze reale cu telefoanele și pentru a și plasa comanda aferentă odată ce ai ales telefonul dorit.

 

Date de contact:

0761 053 053

[email protected]