- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Grupul Whiteland isi lanseaza propria agentie de BTL

29 Jan, 17:04 • Redactia DailyBusiness
Grupul Whiteland Services, distribuitor de produse alimentare, a lansat propria agentie de publicitate neconventionala, Whiteland BTL Services, pentru care estimeaza venituri de 1,3 milioane euro la finele lui 2009, au anuntat oficialii grupului.
Grupul Whiteland isi lanseaza propria agentie de BTL

Noua companie face parte grupul Whiteland, alaturi de Whiteland Sales&Marketing, divizia specializata in vanzari si marketing, si Whiteland Logistics, divizia specializata in servicii logistice intregate la nivel national.

„In conditiile de piata actuale, previzionam o dezvoltare mai ampla a sectorului BTL. Avand in vedere aceasta situatie, pentru 2009 estimam o cifra de afaceri de circa 1,3 mil euro”, au declarat reprezentantii Whiteland.

Conducerea companiei estimeaza ca in acest an, pe langa structura deja existenta, va avea 20 de angajati permanenti, care vor coordona activitatea agentiei la nivel national, alaturi de cateva sute de angajati pe perioada determinata.

Compania Whiteland distribuie pe piata romaneasca brandurile Hochland (Germania), Orkla Foods (Romania), Campina (Olanda), Meggle (Germania), precum si marca proprie Don Gustosso.