- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

IAA Romania: premiul de excelenta la IAA Chapter Excellence Award

10 Apr, 13:10 • Redactia DailyBusiness
Filiala din Romania a International Advertising Association (IAA) a castigat Golden Tulip Award, in competitia IAA Chapter Excellence Award, premiul care recunoaste filiala care a contribuit cel mai activ la indeplinirea obiectivelor organizatiei in ultimii 2 ani.
IAA Romania: premiul de excelenta la IAA Chapter Excellence Award

IAA Romania a intrat in finala IAA Chapter Excellence Award, Golden Tulip, aceasta fiind cea mai inalta distinctie acordata de IAA la nivel mondial, alaturi de filialele din New York, Sri Lanka, Italia si Polonia.

Castigatoarea trofeului a fost anutata miercuri seara, de catre Indra Abidin, noul IAA World President si Chairman, in cadrul Congresului mondial IAA, ce a avut loc zilele acestea la Washington.

Acum doi ani, Joseph Ghossoub, precedentul IAA World President si Chairman, a desemnat filiala Iordaniei drept cea mai activa filiala IAA.

Congresul Mondial al International Advertising Association se organizeaza o data la doi ani si reuneste personalitatile marcante ale industriei internationale de marketing si comunicare.

IAA este organizatie tripartita, un parteneriat strategic, ce apara interesele comune ale tuturor disciplinelor din intregul spectru al comunicarilor de marketing, de la clienti si agentii de publicitate pana la mass media. Asociatia cuprinde toate disciplinele implicate in construirea unei marci si are o organizare globala, cu baze in 96 de tari.