- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Katarzyna Kieli: noul senior vice president al Discovery Networks in EMEA

18 Mar, 11:06 • Redactia DailyBusiness
Katarzyna Kieli a fost promovata in postul de senior vice president al Discovery Networks in regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa), informeaza compania.
Katarzyna Kieli: noul senior vice president al Discovery Networks in EMEA

Avansarea lui Kieli vine ca apreciere a contributiei sale la dezvoltarea companiei si la extinderea operatiunilor Discovery Networks in zona Europei Centrale, confirmand astfel importanta acestei regiuni pentru Discovery Networks, au explicat oficialii companiei.

Kieli este membra a consiliului director al Discovery Networks in zona EMEA, iar din postul anterior, de country manager in Europa Centrala, era responsabila de dezvoltarea a operatiunilor Discovery Networks in Polonia, Romania si Ungaria, de care se va ocupa in continuare.

De asemenea, Kieli mai ocupa functia de director al Discovery Media, brand-ul creat in structurile Discovery Networks din Polonia, cu scopul vanzarilor de publicitate, si cea de presedinte al consiliului director al Discovery TVN Ltd.

Discovery Networks face parte din Discovery Communications, companie de productie de programe documentare, cu o audienta de peste 1,5 miliarde de abonati, din peste 170 de tari.

In Europa, Orientul Mijlociu si Africa, exista 12 marci Discovery, care ajung la 170 milioane de abonati, din 108 tari.

Discovery detine peste 100 de retele globale, conduse de Discovery Channel, Animal Planet, Science Channel si Discovery HD.