- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Lloyd, co-fondator Re:ply, si-a vandut o parte din actiuni partenerilor romani

16 Jul, 16:04 • sergiu.mihalcea
Maureen Lloyd, care va parasi in curand compania de comunicare Re:ply, si-a vandut o mare parte din actiuni Dianei Capatana si lui Iulian Puiu, managing partners, ramanand actionar minoritar si totodata consultant al Re:ply, a spus Lloyd pentru DailyBusiness.ro.
Lloyd, co-fondator Re:ply, si-a vandut o parte din actiuni partenerilor romani

Lloyd a fost manager de new business & finance, partener si membru fondator al Re:ply, iar dupa 10 ani petrecuti in Romania se va muta impreuna cu familia in Elvetia spunand ca „simtea nevoia de o schimbare”. Aceasta nu a oferit detalii referitoare la viitorul loc de munca.

Informatia despre plecarea sa a aparut saptamana trecuta.

„M-am alaturat companiei Re:ply in sistem „part-time”, cu scopul de a contribui la cladirea acesteia si apoi sa plec. Punerea pe picioare a afacerii s-a petrecut relativ rapid, insa mi-a placut atat de mult sa fac parte din Re:ply incat nu am avut niciun motiv sa plec”, a spus Lloyd.”Acum, dupa aproape 10 ani in Romania, am simtit ca era timpul ca eu si familia mea sa facem o schimbare si sa parasim Romania”, a adaugat ea.

„Am fost foarte mandra cand, in 2004, am castigat contractul cu Sensiblu pentru lansarea revistei Blu, aceasta fiind prima revista adresata clientilor produsa intr-un mod profesional”, spus Lloyd.

In prezent, managementul companiei Re:ply este asigurat de catre Diana Capatina si Iulian Puiu, care sunt managing partners si directori de creatie, precum si de Linda Willy in functia de chief operating officer.

Re:ply, agentie de comunicare independenta specializata in publishing si comunicare corporate si de brand, ofera servicii precum crearea de platforme de identitate pentru companii si branduri, dezvoltarea de campanii de comunicare, crearea si realizarea de ziare si reviste de orice tip.

In 2007, Re:ply a inregistrat o cifra de afaceri de 2,9 milioane de lei (circa 870.000 de euro), conform companiei, iar pentru 2008 estimeaza o dublare a acesteia.