- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Miles Young este noul CEO al Ogilvy Group

23 Jul, 12:31 • Redactia DailyBusiness
Miles Young, presedintele britanic al consiliului de administratie al Ogilvy & Mather Worldwide Asia Pacific, este noul CEO al Ogilvy Group la nivel global, inlocuind-o in functie pe Shelly Lazarus, care a condus compania timp de 11 ani, informeaza presa internationala.
Miles Young este noul CEO al Ogilvy Group

Lazarus va ramane presedinte al consiliului de administratie al Ogilvy Group, ambele schimbari urmand sa intre in vigoare la inceputul lui 2009.

Young a fost timp de 13 ani la carma Ogilvy din zona Asia Pacific si are ca merit transformarea retelei in lider de piata in zona cu cea mai rapida dezvoltare din lume.

Grupul este, in prezent, lider de piata in India si China, un jucator important pe piata din Japan si in Korea, Vietnam, Indonezia si Thailanda.

In ultimii cinci ani reteaua Ogilvy din zona Asia Pacific, condusa de Young, si-a dublat veniturile, ajungand la 500 milioane de dolari (circa 314 mil. euro).

Inainte de a prelua functia din Asia, in 1995, Young a acumulat 12 ani de experienta in Europa, unde si-a inceput cariera in marketing in agentii precum Lintas si Allen Brady & Marsh, inainte de a se alatura Ogilvy & Mather in 1983.

WPP este unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume si numara in portofoliu companii precum AGB Nielsen Media Research, si agentiile Mediaedge:cia, GroupM, Ogilvy&Mather Worldwide si Grey Worlwide. Grupul activeaza in 106 tari si are clienti precum Vodafone, Orange si France Telecom.