- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Millenium Communications isi mareste echipa cu 4 membri noi

18 Mar, 10:43 • Redactia DailyBusiness
Oana Dobre, Madalina Ivascu, Alexandru Maracineanu si Mihaela Cristina Grigoras sunt noii membri ai agentiei Millenium Communications, au anuntat marti oficialii companiei.
Millenium Communications isi mareste echipa cu 4 membri noi

Oana Dobre este noul executive director al diviziei PR din Millenium Communications. Pana a ajunge in agentie, Dobre a fost client, venind din departamentul de marketing al Holcim.

Madalina Ivascu ocupa functia de PR executive, pozitie din care va face media relations si va gestiona baze de date. Ivascu a lucrat la Chronotime.

Diviziei de BTL al Millenium Communications i s-a alaturat Alexandru Maracineanu, in functia de Junior BTL Executive.

Mihaela Cristina Grigoras ocupa pozitia de account manager. Inainte de Millenium Communications, aceasta a lucrat in cadrul Delamode Romania, furnizor international de servicii logistice si Provision IT&Multimedia, companie care activeaza in domeniul IT.

Grigoras se va ocupa de parteneriatele pe proiectele interne derulate de Millenium Commnunications: AdPrint, Gala Societatii Civile si Internetics.

Millenium Communications este o companie infiintata in 1998, ca agentie de PR. In prezent, Millenium are trei divizii separate: PR, BTL si proiecte proprii – Internetics, AdPrint, Gala Societatii Civile.