- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Nike: Riscul este cheia succesului in marketingul digital

16 Jul, 13:25 • Redactia DailyBusiness
Simon Pestridge, directorul de marketing din Marea Britanie al producatorului de echipamente sport Nike, sustine ca a fi pregatit pentru asumarea oricarui risc este singura modalitate care asigura campanii de succes pe mediul online, relateaza presa internationala.
Nike: Riscul este cheia succesului in marketingul digital

Pestridge, care este responsabil cu integrarea mediului online in campaniile de marketing globale ale Nike, sustine ca „indrazneala” este singura calitate care iti permite sa te evidentiezi pe Internet.

„Un marketing de succes in mediul digital inseamna asumarea tuturor riscurilor si asumarea unui eventual esec. Consumatorii sunt mult mai atrasi de branduri care epateaza si se plaseaza in fata concurentei”, a explicat Pestridge.

Acesta sustine ca cele mai bune campanii de marketing sunt cele care creeaza experiente de brand nonconformiste atat pe online cat si pe media traditionala, si care permit consumatorilor sa interactioneze cu brandul intr-o varietate de medii.

„Vrem sa ne asiguram ca digitalul sa fie nucleul a tot ceea ce facem in materie de marketing. Daca o idee nu supravietuieste pe Internet, atunci trebuie sa te intrebi daca acea idee ar trebui sa se materializeze vreodata”, a afirmat directorul de marketing de la Nike.