- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Noi membri in echipa Discovery Networks Romania

21 Apr, 13:12 • Redactia DailyBusiness
Discovery Networks Europa Centrala anunta numirea Gabrielei Stoian in pozitia de director de vanzari Cablu si Satelit Romania, si a Dianei Tulbure in pozitia de marketing manager Romania.
Noi membri in echipa Discovery Networks Romania

Departamentele de marketing si vanzari Cablu si Satelit au fost infiintate la inceputul lui 2008.

Stoian s-a alaturat echipei Discovery din Romania in luna martie. Ea gestioneaza parteneriatul Discovery Networks cu operatorii de cablu si satelit din Romania si are ca obiectiv atat maximizarea vanzarilor, cat si identificarea si dezvoltarea unor noi oportunitati de business pe piata locala.

Inainte de a veni la Discovery, Gabriela Stoian a lucrat 6 ani in cadrul companiei multinationale de telecomunicatii Orange Romania SA. Timp de 3 ani, ea a facut parte din echipa Corporate Business Services, unde a fost responsabila cu administrarea si dezvoltarea relatiei de business cu clientii strategici ai Orange Romania.

Diana Tulbure, numita marketing manager Romania, s-a alaturat echipei Discovery Networks la jumatatea lui aprilie. Ea raspunde de activitatile de consumer marketing si PR. Anterior a lucrat pentru Red Bull Romania, ca brand manager, pentru Kodak Cinelabs in pozitia de film sales si reprezentant Servicii Clienti, precum si in cadrul Prodigy Technologies, ca product manager.