- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Postul Ring TV va fi lansat printr-o investitie de 2,5 mil. euro

08 Jul, 15:47 • Redactia DailyBusiness
Televiziunea generalista Ring TV a primit marti licenta de functionare din partea Consiliului National al Audiovizualului (CNA) si va fi lansata in urma unei investitii de 2,5 mil. euro, a anuntat Ionut Negoita, unul dintre actionari.
Postul Ring TV va fi lansat printr-o investitie de 2,5 mil. euro

Postul face parte din grupul Confort Media, detinut de oamenii de afaceri Albert Manolache (cu o participatie de 65%) si Ionut Negoita (35%).

Cheltuiala initiala de 2,5 milioane de euro, alaturi de restul investitiilor de care va dispune proiectul Ring TV, vor fi amortizate in circa 10-15 ani, a spus Negoita, citat de NewsIn.

Postul Ring TV va fi unul generalist, care va difuza emisiuni de stiri, informative, talk-show-uri, concursuri de cultura generala si programe destinate adolescentilor.

Televiziunea va cuprinde Jurnalul de stiri de la ora 20.00, difuzat cu o ora mai tarziu decat jurnalele celorlalte posturi generaliste (ora 19.00), emisiuni destinate adolescentilor si programe de vacanta.

Angajatii Ring TV vor fi in special oameni noi in bransa, cu studii jurnalistice si foarte putini realizatori si prezentatori de la alte posturi.

Conducerea postului poarta discutii pentru preluarea Ring TV de catre operatorii de cablu RCS&RDS si UPC.

Ionut Negoita detine, impreuna cu fratele sau Robert, un lant hotelier si mai multe magazine de amenajari interioare a caror cifra de afaceri este estimata la peste 40 milioane de euro.