- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Proiectul european de colaborare radiofonica incepe la 1 aprilie

27 Feb, 11:48 • Redactia DailyBusiness
Proiectul de colaborare radiofonica la nivel european, avand un buget anual de 5,8 mil. euro, la care participa 16 posturi de radio din 13 tari si 7 posturi de radio asociate, va incepe sa functioneze de la 1 aprilie 2008.
Proiectul european de colaborare radiofonica incepe la 1 aprilie

De la aceasta data, posturile de radio implicate in proiect vor incepe sa difuzeze programele produse in cadrul acestui proiect, informeaza Newsin.

Eugen Cojocaru, secretar general al Radio Romania International (RRI), reprezentantul postului public de radio in cadrul programului, a spus ca bugetul anual al proiectului este de 5,8 milioane de euro, iar banii provin de la Comisia Europeana.

In cadrul proiectului vor fi produse si difuzate, simultan si zilnic, programe dedicate actualitatilor si subiectelor din statele membre ale Uniunii Europene, jurnale de stiri, interviuri, dezbateri, reportaje tematice si evenimente in direct.

Radio Romania International (RRI) si RFI Romania sunt posturile radio romanesti implicate in program.

Cele 23 de posturi de radio vor difuza, pentru inceput, programe in limbile germana, engleza, bulgara, franceza, spaniola, greaca, maghiara, polona, portugheza si romana, iar apoi in toate cele 23 de limbi ale UE.

Reteaua de posturi radio participante la proiect cuprinde posturi ca Radio Romania International, Radio France Internationale Romania, Radio France Internationale, Radio Polskie, Punto Radio, Deutsche Welle, Radio Netherlands si Radio Slovenia International.