- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Splendid Media va gestiona spatiul publicitar din revista Zile si Nopti

20 Jan, 12:32 • Redactia DailyBusiness
Incepand cu februarie 2009, agentia Splendid Media va administra spatiul publicitar al revistei nationale Zile si Nopti, informeaza oficialii agentiei.
Splendid Media va gestiona spatiul publicitar din revista Zile si Nopti

Anterior, spatiul publicitar al Zile si Nopti era gestionat intern precum si prin intermediul colaboratorilor locali.

Revista de timp liber Zile si Nopti este prezenta pe piata in 21 de editii si distribuita gratuit in peste 6.000 de locatii din cele mai importante orase si zone turistice ale tarii, precum Brasov, Poiana Brasov, Predeal, Busteni, Azuga, Sinaia, Bran, Moeciu, Timisoara, Cluj, Iasi, Sibiu, Medias, Constanta, Tg. Mures, Sighisoara, Reghin, Sovata, Oradea, Felix, 1 Mai, Craiova, Ploiesti dar si altele.

Revista are un tiraj lunar de 460 000 de exemplare.

„Suntem convinsi ca in acest an piata revistelor gratuite se va aseza si vor ramane in picioare doar cele bine reprezentate”, a spus Tiberiu Anghel, directorul general al Zile si Nopti.

„Vedem in colaborarea cu Zile si Nopti posibilitatea de a creste pe termen scurt, valorificand la maxim atuurile revistei pe piata de media si publicitate”, a declarat Radu Budes, managing partner al Splendid Media.

Splendid Media, regie de vanzari de publicitate multimedia si consultanta in marketing, are in portofoliu 8 canale TV, printre care canalele televiziunii nationale, Etno TV, Taraf TV, 7 publicatii lunare – Sunete, Auto Expert, revistele Cartoon Network, Spectacular Spider-man, Bratz, Totally Spies, Jetix Magazin si My Little Pony, dar si saptamanale sau retele indoor.