- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

The Practice a preluat contul de comunicare eJobs

24 Apr, 14:47 • Redactia DailyBusiness
Agentia de PR The Practice, parte a Publicis Consultants | Worldwide, a preluat de la inceputul lunii aprilie contul de comunicare al site-ului de recrutare eJobs, urmand sa ofere servicii de strategie de PR, consultanta, relationare cu mass media si creare de campanii de PR, informeaza oficialii agentiei.
The Practice a preluat contul de comunicare eJobs

Pana acum, comunicarea eJobs era facuta in-house, iar inceperea colaborararii cu The Practice vine ca o continuare a activitatii desfasurate cu Leo Burnett, agentie in relatie de parteneriat cu The Practice.

Contractul de colaborare dintre The Practice si eJobs se va sfarsi la sfarsitul acestui an, dar agentia de comunicare nu exclude prelungirea colaborarii.

Oficialii agentiei nu au dat detalii referitoare la valoarea contului de comunicare eJobs.

eJobs.ro, infiintat in 1999, este site-ul numarul 1 in recrutarea online din Romania, cu o medie de 500 000 de vizitatori pe saptamana si cu o baza de date de peste 1.000.000 de CV-uri.

Agentia The Practice, infiintata in 2006, ofera servicii de consultanta in relatii publice si se axeaza pe strategie si creativitate.

The Practice activeaza in parteneriat cu Leo Burnett, unul dintre cele mai importante grupuri de comunicare din Romania, iar din 2008 este partenerul strategic al Publicis Consultants Worldwide in Romania.