- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

The Wall Street Journal, disponibil din aprilie in Londra

03 Apr, 10:35 • Redactia DailyBusiness
Ziarul american The Wall Street Journal va fi disponibil de la jumatatea lunii aprilie si in capitala Angliei, dupa ce magnatul Rupert Murdoch a cumparat compania Dow Jones&Co, informeaza presa internationala.
The Wall Street Journal, disponibil din aprilie in Londra

The Wall Street Journal apartine trustului controlat de catre Rupert Murdoch, News Corp., care odata cu aparitia acestui cotidian la Londra, va face competitie unor companii rivale Pearson, care editeaza Financial Times.

Editia americana a The Wall Street Journal va fi comercializata incepand cu 16 aprilie de 250 agenti de presa din centrul financiar al Londrei, si anume in zonele City, West End si Canary Wharf, dar si in aeroporturile londoneze.

Ziarul, cu un tiraj initial de 3.500 de exemplare, va costa 250 pence, mai mult decat pretul de 150 pence al ziarului rival Financial Times.

Editiile americane si europene ale The Wall Street Journal vor fi tiparite la Newsfax International Ltd. In Londra de est.

Dow Jones & Co. este subsidiara a companiei News Corporation si editor al ziarelor The Wall Street Journal, Barron’s, MarketWatch si Far Eastern Economic Review.