- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

UE cauta agentie pentru contul anti-fumat la nivel pan-European

17 Jul, 12:49 • Redactia DailyBusiness
Uniunea Europeana (UE) organizeaza un pitch cu trei brief-uri pentru contul anti-fumat la nivel pan-European, pentru creatie si activitati de comunicare / PR, care nu va include in aceasta faza partea de buying si planning, informeaza presa internationala.
UE cauta agentie pentru contul anti-fumat la nivel pan-European

Participantii se pot inscrie pana pe 20 august, iar contractul va fi incheiat pentru doi ani. UE estimeaza ca va desemna un castigator pana la sfarsitul anului.

Agentiile participante la pitch vor crea campanii pentru trei brief-uri: una pentru a-i convinge pe tineri sa nu se apuce de fumat, o a doua pentru a-i convinge pe tinerii fumatori sa renunte si o a treia prin care sa evidentieze pericolele la care sunt expusi fumatorii pasivi.

Agentia castigatoare va crea campanii care vor rula, incepand de anul viitor, in toate cele 27 tari membre UE.

In 2005, UE a desemnat agentiile pariziene Ligaris si Carat pentru gestionarea conturilor de creatie si de media ale campaniei anti-fumat. Acestea au creat si rulati trei campanii in 25 de state membre.

Fiecare brief va avea o componenta TV, digitala si de PR, iar campania va targeta doua grupe de varste: 15 – 24 si 24 – 35 de ani.