- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Vanzarile grupului de publicitate Havas au crescut cu 7,4 % in T1

23 Apr, 14:19 • Redactia DailyBusiness
Vanzarile grupului francez de publicitate Havas, prezent si in Romania, au crescut cu 7,4% in trimestrul 1, comparativ cu acceasi perioada a anului precedent, pana la 345 mil. euro, informeaza presa internationala.
Vanzarile grupului de publicitate Havas au crescut cu 7,4 % in T1

„Vestile sunt imbucuratoare, intarind astfel previziunile facute, ceea ce inseamna ca anul acesta va fi unul dinamic pentru Havas”, a spus analistul Emmanuel Chevalier.

Herve Philippe, directorul financiar al Havas, a declarat ca se asteapta la cresteri constante ale veniturilor pe parcursul lui 2008, dar nu atat de bune precum cele din 2007.

„Nu vedem nici un impact asupra cifrelor Havas din partea mediului international”, a precizat Philippe, referindu-se la contextul mondial defavorabil.

In ce priveste veniturile din publicitate ale grupului francez, acestea au scazut cu 6,4%, pana la 501 milioane de euro, comparativ cu acceasi perioada a anului precedent.

Havas este al doilea grup de publicitate din Franta si al saselea din lume. Grupul detine, printre altele, diviziile Euro RSCG Worldwide, Media Planning Group (MPG) si Arnold Worldwide.

Grupul este prezent in Romania, prin agentiile ADDV/Euro RSCG si MPG.