- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Parteneriat Axigen – MailArchiva pentru solutii de mesagerie si arhivare

08 May, 14:20 • Redactia DailyBusiness
Gecad Technologies, producatorul solutiilor de mesagerie electronica Axigen si Stimulus Software, care dezvolta sistemul MailArchiva pentru arhivarea e-mailurilor, au anuntat joi incheierea unui parteneriat al carui principal obiectiv este de a oferi impreuna solutii integrate de mesagerie si arhivare pentru mediul business.
Parteneriat Axigen - MailArchiva pentru solutii de mesagerie si arhivare

Solutia comuna Axigen Mail Server – MailArchiva ofera functionalitate pentru gestionarea traficului de email si a stocarii mesajelor electronice.

Axigen Mail Server – MailArchiva asigura securitate atat in timpul comunicarii prin email, cat si in timpul proceselor de arhivare a mesajelor. Utilizatorii au acces la informatiile arhivate datorita unei tehnologii de cautare printre mesajele stocate.

„Axigen Mail Server se potriveste cu solutia noastra MailArchiva. Legislatia recenta referitoare la mesajele electronice a impus companiilor necesitatea de a arhiva mesajele pentru perioade de pana la sapte ani. Clientii nostri pot acum sa indeplineasca aceste cerinte si sa beneficieze de avantajele unei platforme tehnologice pentru comunicare electronica si ale unui sistem de arhivare a mesajelor”, a declarat Jamie Band, CEO la Stimulus Software.

„Suntem increzatori ca atat clientii Axigen Mail Server cat si cei ai MailArchiva vor avea de castigat din aceasta alianta si vor activa in acelasi timp in concordanta cu legislatia locala si standardele impuse in domeniul emailului si arhivarii”, a declarat la randul ei Oana Bornaz, director executiv la Axigen/Gecad Technologies.

Axigen este reprezentat la nivel international de peste 140 de parteneri din 80 de tari si asigura traficul de email pentru mai mult de 10.000 de companii cu 6 milioane de utilizatori finali. Axigen face parte din grupul Gecad, condus de omul de afaceri Radu Georgescu.

Stimulus Software este o companie privata care produce si distribuie la nivel mondial MailArchiva, o tehnologie software de inalta calitate pentru arhivarea mesajelor de email si care se adreseaza companiilor de orice tip.