- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Află cum poți cumpăra un apartament în Dubai! Adevărul despre imobiliarele vândute celebrităţilor

27 Feb, 11:26 • Fundeanu Madalina
Dubai, locul în care trăiesc vedetele. Andreea Popa dezvăluie adevărul despre imobiliarele vândute celebrităţilor. Iată cum îţi poţi cumpăra un apartament în Dubai!
Află cum poți cumpăra un apartament în Dubai! Adevărul despre imobiliarele vândute celebrităţilor

Dubai s-a transformat într-un adevărat paradis fiscal pentru mulți, asta și din cauza unei relaxări fiscale. În acest context, în zona imobiliarelor, o mulțime de celebrități de la Hollywood se îndreaptă spre est, cumpărând proprietăți de lux și investiții în Dubai. Andreea Popa dezvăluie adevărul despre imobiliarele vândute celebrităţilor. Iată cum îţi poţi cumpăra un apartament în Dubai, conform playtech.ro.

Dubai, locul în care trăiesc vedetele

Vedetele au locuit în acest loc de vis și dețin proprietăți extraordinare. Numeroasele hoteluri de 5 și 7 stele din Dubai, cluburile mari, cluburile de plajă și terenurile de golf magnifice atrag anual tot mai multe persoane faimoase.

În momentul de față, piața imobiliară din Emirate a crescut în valoare datorită cererii ridicate și numărului mare de personalități influente care au decis să locuiască în această țară.

În afară de celebritățile de la Hollywood, sau marii miliardari, în Dubai și-a cumpărat case și Andreea Popa, un antreprenor în zona de investiții imobiliare, cea care aducea în urmă cu câțiva ani acest concept în România. Invitată în podcastul lui Cătălin Oprișan, „Vreau să știu”, Andreea Popa explică cum poți deveni proprietar în Dubai:

„Poţi cumpăra imobile în Dubai fără probleme, le poţi lăsa moştenire, totul e că în România din punctul acesta de vedere. În schimb, sistemul fiscal de acolo e mai ok decât aici.

Ei susţin foarte mult investitorii, vor ca din ce în ce mai mulţi oameni să meargă acolo, sistemul fiscat este cu totul de partea investitorului. De exemplu, nu plăteşti TVA la zona de rezidenţiale, nu plăteşti impozit anual pe veniturile din închirieri.”, a spus Andreea Popa.

Citește și: Revolut Bank lansează în România primul său produs de economisire, cu dobândă de până la 4,25%

Dubai
Dubai

Deși este o antreprenoare de succes, cu agenție importnată imobiliară atât în Dubai, cât și dincolo de ocean, în Miami, Andreea Popa spune că prima dată a decis să cumpere 2 apartamente, după ce studiat foarte bine piaţa, și a analizat toate amănuntele:

„Eu în 2020 am decis să cumpăr două apartamente acolo, am bătut direct la uşa dezvoltatorului. Am studiat foarte bine piaţa, am analizat toate amănuntele, acum preţurile în zona respectivă s-au triplat, deci investiţia a fost foarte bună.

Apoi, m-am şcolit acolo, am învăţat tot ce trebuie şi am adus bussiness-ul în România. Eu am cumpărat prima oară un apartament mic de 70 de mp pe care am dat în jur de 260.000 de euro şi încă unul de peste 90 de mp pe care am plătit puţin peste 300.000 de euro.”

Piața imobiliară din Dubai, în plină expansiune

În ceea ce privește eventuale diferenţe culturale, Andreea Popa recunoaște că nu au existat și nici la acest moment nu se poate pune problema de așa ceva:

„Nu m-a lovit diferenţa culturală, în Dubai avem târguri de Crăciun, biserica ortodoxă, te îmbraci cum vrei, inclusiv în pantaloni scurţi.

M-am adaptat repede. Acolo găseşti cea mai bună mâncare, cele mai bune servicii, cele mai bune restaurante din lume. Şi totul este la preţuri de bun simţ.

O să vezi că sunt mai mici decât ţi-ai închipuit, sunt şi locuri scumpe, da. Dar îşi merită banii. La noi locurile scumpe nu merită!”.

Printre vedetele care dețin proprietăți în acest oraș luxos se numără David și Victoria Beckham, Lindsay Lohan, Shah Rukh Khan, Giorgio Armani, Madonna, Brad Pitt și Angelina Jolie, Donald Trump și mulți alții.

Vezi și: Destinaţiile de vară preferate de turiștii români. S-au înregistrat 4,5 milioane de vizite în Bulgaria, Grecia şi Turcia, anul trecut