- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Apolodor a vandut 60% din proiectul Octopus Garden din Capitala

07 Jan, 12:07 • cristina.mihai
Compania de constructii Apolodor a vandut circa 60% din cele 152 de locuinte ale proiectului rezidential Octopus Garden din Capitala, in aproximativ un an, au spus reprezentantii companiei.
Apolodor a vandut 60% din proiectul Octopus Garden din Capitala

Ansamblul rezidential Octopus Garden este amplasat in zona City Mall, Eroii Revolutiei.

Pentru locuintele inca necontractate din acest proiect, reprezentantii companiei au anuntat, la finalul anului trecut, ca vor oferi mai multe facilitati viitorilor clienti.

Astfel, in contextul crizei financiare, Apolodor va scoate la inchiriere apartamentele mobilate si utilate din ansamblul rezidential Octopus Garden.

Aceasta chirie se poate transforma ulterior in avans, in cazul in care clientii doresc sa cumpere locuinta.

Totodata, pentru cei care intentioneaza achizitia directa a apartamentului, dar nu pot accesa un credit bancar din cauza conditiilor din piata, compania poate acorda finantarea necesara, urmand ca beneficiarul sa plateasca rate lunare pe termen lung, in conditii similare unui imprumut ipotecar.

Apolodor ofera tuturor clientilor sai, inclusiv celor care au achizitionat deja o locuinta, un discount de 8,4% pentru toate platile efectuate in avans.

Printre clientii actuali ai Octopus Garden se numara mai multe persoane care intrunesc conditiile pentru achizitia de locuinte cu o cota de TVA redusa, de 5%, conform ultimelor prevederi legislative in acest sens.

Lucrarile de constructii au fost demarate la inceputul anului 2008, urmand sa fie finalizate la sfarsitul lui 2009.

Compania Apolodor, infiintata in anul 1992, are in prezent peste 850 de angajati si a realizat in 2007 o cifra de afaceri de peste 50 milioane de euro.