- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Ben Bannatyne este noul director al operatiunilor Prologis din ECE

24 Jul, 10:56 • Redactia DailyBusiness
Dezvoltatorul de spatii logistice Prologis l-a numit pe Ben Bannatyne (foto) in functia de director al operatiunilor companiei din Europa Centrala si de Est (ECE), miscare ce coincide cu promovarea lui Dr. Michael de Jong-Douglas, cel care detinea anterior aceasta functie, intr-o noua pozitie de conducere in cadrul ProLogis pentru Asia.
Ben Bannatyne este noul director al operatiunilor Prologis din ECE

Inainte de a se alatura echipei, Bannatyne a lucrat in cadrul companiei Jones Lang LaSalle, unde a fost managing director pentru Europa Centrala. In aceasta functie a fost responsabil pentru Polonia, Ungaria, Romania si Republica Ceha, inclusiv pentru managementul biroului din Varsovia si a operatiunilor din Praga si Budapesta.

Bannatyne peste 16 ani de experienta in real estate industrial, dintre care ultimii 11 ani au fost in Europa Centrala alaturi de Jones Lang LaSalle.

Michael de Jong-Douglas, fostul director al operatiunilor din ECE, va fi relocat in Asia pentru a prelua o functie cu responsabilitati geografice mai ample, dupa cum explica oficialii companiei, dar va ramane in Europa pana la sfarsitul anului pentru a facilita tranzitia.

Prologis are operatiuni pe 121 piete din America de Nord, Europa si Asia. La 31 martie 2008, societatea detinea active in valoare de 38,8 miliarde de dolari, in proprietate, administrare si aflate in curs de dezvoltare, care includ 48,9 milioane mp, in 2.817 proprietati.

Prologis are sediul central in Denver, Colorado si o baza de peste 1.500 de angajati in intreaga lume.

Printre clientii companiei din regiunea ECE se numara Actebis, Antalis, Bertelsmann, Carlsberg, Carrefour, DHL, DSV, Fiege, Gefco, Geodis, Kuehne+Nagel, Lekkerland, L’Oreal, NYK, Procter & Gamble, Raben Group, Tesco, Unilever si Wincanton.