- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Booklyn Investment: Facilitatile cresc cu 35% valoarea unei locuinte de lux

30 Jun, 12:16 • Redactia DailyBusiness
Facilitatile aferente complexelor rezidentiale constituie principalul criteriu care determina decizia de cumparare a unui apartament de lux, acestea contribuind cu 35% la cresterea valorii unei locuinte, potrivit companiei Brooklyn Investment, dezvoltatorul proiectului Emerald Residences din Capitala.
Booklyn Investment: Facilitatile cresc cu 35% valoarea unei locuinte de lux

Printre cele mai importante facilitati se numara sistemul de supraveghere video, paza si siguranta 24/24, parcarea subterana, spatiul de joaca pentru copii si spatiile verzi.

„Daca in anii precedenti, clientii acordau mai multa atentie pretului de achizitie sau zonei de pozitionare a complexului de locuinte, in acest moment, pe fondul cresterii nivelului economic, dar si a maturizarii pietei, clientii sunt interesati in special de ceea ce li se ofera suplimentar, primind in schimb valoare adaugata”, a declarat Monica Neamtu, director general Brooklyn Investment.

„Acest trend ne-a determinat sa investim 2 milioane euro pentru a amenaja o gradina feng shui in cadrul Emerald”, a precizat Neamtu.

Ansamblul Emerald Residences dezvoltat de catre Brooklyn Investment in zona Tei din Capitala, se desfasoara pe o suprafata totala de 15.130 metri patrati, avand un total de 279 de proprietati.

In acest moment, apartamentele din cadrul complexului sunt vandute in proportie de 90%. Preturile apartamentelor din cadrul complexului variaza intre 1.600 si 2.300 euro/mp.