- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Cartier de milioane de euro pe Litoral, scos la vanzare din lipsa de finantare

24 Jun, 00:03 • cristina.mihai
Compania romaneasca Eurocredit a scos la vanzare proiectul imobiliar Mediterano Mamaia Rezidential, amplasat pe Litoral, pentru cateva milioane de euro, ca urmare a lipsei de finantare.
Cartier de milioane de euro pe Litoral, scos la vanzare din lipsa de finantare

Constructia proiectului nu a demarat, dezvoltatorul scotand la vanzare terenul, cu proiect si avize.

„Suma de vanzare este negociabila, valoarea este insa de ordinul milioanelor de euro”, a spus, pentru DailyBusiness.ro, Laurentiu Bosoc, consultant juridic la agentia imobiliara Boss Real Estate, compania care se ocupa de vanzare.

Eurocredit a demarat procedurile pentru dezvoltarea acestui proiect in urma cu circa un an si jumatate. Intre timp, inasprirea conditiilor de finantare, a determinat dezvoltatorul sa ia in calcul vanzarea acestui proiect.

Anul trecut, compania a fost in negocieri pentru vanzarea proiectului cu fondul de investitii Fabian, cumparat recent de omul de afaceri Dinu Patriciu, insa negocierile nu s-au concretizat.

Proiectul, amplasat pe un teren de peste 7.000 mp, prevede constructia a 246 de unitati locative. Complexul este amplasat pe malul marii, la circa 800 metri de statiunea Mamaia, intre Marea Neagra si lacul Siutghiol.