- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Colliers Romania: Venituri in crestere cu 20% in S1, la 10 mil. euro

15 Jul, 10:20 • Redactia DailyBusiness
Colliers International, una din cele mai mari companii de consultanta imobiliara din Romania, a inregistrat in primele 6 luni ale anului o cifra de afaceri in crestere cu 20%, la 37 milioane lei (10 mil. de euro), fata de aceeasi perioada a anului trecut, au declarat reprezentantii companiei.
Colliers Romania: Venituri in crestere cu 20% in S1, la 10 mil. euro

Anul trecut, doar doua companii imobiliare au inregistrat o cifra de afaceri de peste 10 mil. euro, Colliers Romania cu 22 mil. euro si Eurisko cu peste 14 mil. euro.

Cea mai mare crestere a veniturilor Colliers in primul semestru a fost consemnata de catre divizia de evaluari, care si-a marit veniturile cu 160% fata de 2007, urmata de diviziile de inchirieri spatii industriale si de spatii de birouri.

„Rezultatele diviziei de evaluari se datoreaza atat dublarii echipei, care a ajuns acum la 12 consultanti, cat si dezvoltarii relatiilor cu investitori din Romania, cum ar fi Petrom, ImmoEast, BCR-Erste sau BRD”, potrivit reprezentantilor companiei.

„Cred ca vom continua sa ne crestem afacerile si in a doua jumatate a anului 2008”, a adaugat Bogdan Georgescu, managing partner in cadrul Colliers International Romania.

„Biroul din Romania al firmei Colliers si-a mentinut si in acest an locul 1 intre cele 10 birouri Colliers din Europa de Est, inaintea unor birouri care activeaza in piete mult mai dezvoltate cum ar fi Polonia, Cehia sau Rusia, a mai precizat Georgescu

Colliers International este un parteneriat global intre companii care furnizezeaza consultanta imobiliara, avand aproximativ 250 birouri in 51 de tari, pe 6 continente si 9.300 angajati.

In Europa Centrala si de Est, Colliers International furnizeaza servicii in Romania, Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria, Rusia, Ucraina, Bulgaria, Serbia si Muntenegru.