- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Crown Constructions va dezvolta un proiect rezidential de 20 mil. euro

26 Feb, 13:59 • Redactia DailyBusiness
Compania greceasca de constructii si dezvoltari imobiliare va dezvolta, in parteneriat cu cu dezvoltatorul imobiliar Helios Phoenix, un proiect rezidential cu o valoare de piata estimata la 20 mil. euro.
Crown Constructions va dezvolta un proiect rezidential de 20 mil. euro

Ansamblul va avea 58 de vile, au declarat reprezentantii Crown Constructions, pentru DailyBusiness.

Proiectul, denumit „Apollonia Gardens”, este situat in nordul Bucurestiului, in Corbeanca si se intinde pe o suprafata de 30.337 metri patrati, cuprinzand pe langa locuinte si locuri de joaca pentru copii, terenuri de tenis si un club privat.

Lucrarile de constructie ale proiectului vor demara in aprilie anul acesta, urmand sa fie finalizat pana la inceputul lui 2010.

Suprafetele vilelor sunt cuprinse intre 214 si 498 mp construiti, avand terenuri aferente cuprinse intre 214 si 700 mp.

Tot in aprilie compania va demara si faza a doua din proiectul rezidential Perla Residence. Faza care va cuprinde 52 de locuinte.

Prima faza a acestui proiect, care cuprinde 82 de apartamente, s-a contractat pana in prezent in proportie de 95%.

In Corbeanca, Crown Constructions planuieste sa mai dezvolte doua proiecte rezidentiale, unul pe un teren de 20.000 mp langa lac si cel de-al doilea, un proiect cu apartamente in apropiere de hipodrom. In plus, dezvoltatorul mai planuieste sa construiasca o cladire de birouri in Floresca.

De asemenea, pe termen lung, compania preconizeaza sa intre pe pietele rezidentiale din Cluj si Brasov.

Crown Constructions este o filiala a societatii Morfi SA, cu sediul in Grecia, activand prioritar in Atena si Thessaloniki, cu o experienta de peste 50 de ani in domeniu.

Compania si-a inceput activitatea in Romania, in septembrie 2005, achizitionand 10.000 mp de teren langa Lacul Pipera. Pe aceasta proprietate, Crown Constructions incepe constructia unui complex rezidential numit „Perla Residence”.