- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Cushman&Wakefield si-a achizitionat partenerul din Turcia

09 Apr, 17:21 • Redactia DailyBusiness
Cushman&Wakefield a achizitionat compania partenera din Turcia, P&D Real Estate Consultants, preluarea facand parte din strategia sa de expansiune continua in Europa.
Cushman&Wakefield si-a achizitionat partenerul din Turcia

„Turcia este una dintre cele mai dinamice piete europene. Tara atrage interesul unei arii largi de clienti din sectoare variate ale domeniului imobiliar, randamentele sunt mai mari decat cele din pietele mai dezvoltate ale Europei, iar perspectivele de crestere economica sunt mari”, a declarat Paul Bacon, directorul executiv al Cushman & Wakefield pentru regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Asia).

„Dupa ce am finalizat acest contract cu asociatii nostri din Turcia vom deschide primul nostru birou intr-o tara cu o asemenea importanta strategica pentru compania noastra”, a mai spus Paul Bacon.

Achizitia companiei P&D Real Estate Consultants face parte din politica de expasiune europeana a Cushman & Wakefield. Aceasta urmeaza mai multor inaugurari de birouri realizate in ultimul an si jumatate de Cushman & Wakefield in Slovacia, Ucraina, Romania (unde C&W a achizitionat asociatul sau Activ Consulting) ca si in Birmingham, Marea Britanie si primul birou din Franta situat in afara Parisului, in Lyon.

P&D, companie cu sediul in Istanbul, a fost fondata in 1988, devenind partenerul Cushman & Wakefield pentru piata din Turcia din 1991.

Compania de consultanta imobiliara Cushman & Wakefield a fost fondata in 1917, are 221 birouri in 58 de tari din intreaga lume si peste 15.000 de angajati. Biroul din Romania a fost deschis in 2007, prin preluarea partenerului local de peste 11 ani, Activ Consulting, compania devenind astfel Cushman & Wakefield Activ Consulting.