- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Directorul mall-ului AFI: Credeam ca vom fi obligati sa inlocuim mai multi chiriasi. Nu a fost atat de rau pe cat ne asteptam

01 Feb, 13:58 • valentin..nicolae
Ne asteptam ca foarte multi dintre chiriasi sa aiba probleme financiare si sa nu reziste crizei, chiar credeam ca vom ajunge sa schimbam jumatate din acestia, dar nu s-a intamplat asa, a declarat Israel Vizel, directorul centrului comercial AFI Palace din Bucuresti, deschis la finalul lui 2009.
Directorul mall-ului AFI: Credeam ca vom fi obligati sa inlocuim mai multi chiriasi. Nu a fost atat de rau pe cat ne asteptam

Vizel a spus ca doar 32 de chiriasi din cei 280 au fost inlocuiti in 2010, iar gradul de ocupare al centrului comercial ramane inca ridicat, la peste 96%.

Cifra de afaceri totala a retailerilor prezenti in mall s-a ridicat in 2010 la 164 milioane euro, mult peste asteptarile proprietarului centrului comercial care estima incasari cu circa 30% mai slabe.

In luna decembrie incasarile au fost de 22 mil. euro, fata de 13 milioane de euro, media din celelalte luni ale anului.

Traficul de vizitatori al centrului comercial s-a mentinut ridicat, in timul saptamanii fiind circa 50.000 de persoane care intra in mall, iar in week-end volum urca pana la 70.000-80.000 pe zi.