- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Fratii Negoita vor sa construiasca 250 de apartamente printr-o investitie de 10 mil. euro

02 Jun, 19:56 • cristina.mihai
Fratii Negoita vor sa demareze la finalul acestei luni constructia a 250 de apartamente in Capitala, o investitie de circa 9-10 mil.euro. Locuintele vor fi amplasate langa proiectul rezidential Confort City.
Fratii Negoita vor sa construiasca 250 de apartamente printr-o investitie de 10 mil. euro

Pretul mediu in noul proiect rezidential va fi de 50.000 euro, a declarat Ionut Negoita (foto).

„Constructia locuintelor va incepe la finalul acestei luni. In ceea ce priveste spitalul, este inca in plan, dar momentan si operatorii de centre medicale sunt in expectativa”, a mai spus acesta.

Pe terenul de langa Confort City, fratii Ionut si Robert Negoita au inceput in 2008 sa construiasca un mall si spatii de birouri. Constructia a fost insa oprita de criza, astfel ca investitorii au hotarat ulterior sa construiasca locuinte si un spital, in loc de birouri si spatii comerciale. In momentul opririi constructiei, cele doua cladiri erau deja la etajul 3-4.

Negoita a motivat, anterior, dorinta de a reincepe acest proiect, prin faptul ca in acest proiect dezvoltatorii au deja blocata o suma destul de mare de bani.

In ceea ce priveste scaderea costurilor de constructie in perioada crizei, Negoita spune ca fata de 2007 acestea sunt cu circa 15% mai mici, dar ca preturile de vanzare au scazut cu procente mult mai mari, de peste 35%, fata de preturile de vanzare din 2007.

Fratii Negoita au construit peste 1.000 de unitati locative in Capitala. Ei se numara printre cei mai importanti investitori romani de pe segmentul rezidential, alaturi de compania Conarg si de Impact SA.