- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Grupo Lar va construi Serena Apartments in doua faze, ca urmare a incetinirii vanzarilor

30 Jan, 16:21 • cristina.mihai
Dezvoltatorul imobiliar spaniol Grupo Lar a divizat constructia proiectului rezidential Serena Apartments din zona Viilor din Capitala in doua faze de constructie ca urmare a incetinirii vanzarilor de locuinte de pe piata si au marit usor numarul de unitati locative, au spus, pentru DailyBusiness.ro, reprezentantii companiei.
Grupo Lar va construi Serena Apartments in doua faze, ca urmare a incetinirii vanzarilor

Motivul pentru care s-a hotarat impartirea proiectului in doua faze rezida in principal in efectele crizei imobiliare, care au determinat incetinirea ritmului vanzarilor.

Proiectul are finantarea asigurata pentru toate locuintele. Impartirea in doua faze nu este determinata de o eventuala absenta a finantarii, au explicat reprezentantii Lar. Dezvoltatorul a apelat la aceasta solutie presat de ritmul lent al vanzarilor.

In prezent, constructia celei de-a doua faze a fost oprita si va fi reluata in septembrie 2009, iar finalizarea este estimata pentru primavara lui 2011.

Complexul rezidential va avea o suprafata construita de 24.000 mp si va cuprinde doua blocuri.

In urma modificarilor aduse proiectului, in prima faza vor fi realizate 115 locuinte, iar in a doua faza 122. Astfel, proiectul cumuleaza acum 237 de locuinte, fata de 215 prevazute initial, ca urmare a unei recompartimentari a unor unitati.

In prima faza sunt contractate 28 de locuinte. In a doua faza sunt contractate 24 de locuinte, au adaugat analistii imobiliari ai Media City, agentia care se ocupa de promovarea proiectului.

Investitia in prima faza este de 17 millioane, iar constructia va fi finalizata la finalul acestui an.