- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Inca un dezvoltator imobiliar isi micsoreaza suprafetele: apartamentele de 4 si 5 camere au fost scoase din proiect

08 Mar, 00:01 • cristina.mihai
Compania romana Conlux Development, care dezvolta complexul rezidential North Lane din nordul Capitalei, a modificat proiectul, astfel ca a treia cladire sa cuprinda preponderent garsoniere si apartamente cu 2 camere, tipuri de locuinte care nu existau deloc in primele doua blocuri din complex, au spus reprezentantii de vanzari ai proiectului, pentru DailyBusiness.ro.
Inca un dezvoltator imobiliar isi micsoreaza suprafetele: apartamentele de 4 si 5 camere au fost scoase din proiect

A treia cladire din North Lane va fi finalizata in vara acestui an si va cuprinde 62 de unitati locative, preturile pornind de la 49.000 euro.

Cladirea va cuprinde si apartamente de 3 camere, insa compania a renuntat la locuintele de 4 si 5 camere.

Primele doua blocuri din proiect sunt deja finalizate si cuprind doar locuinte cu 3, 4 si 5 camere. Prima cladire e vanduta si locuita in proportie de 80%, iar cea de-a doua in proportie de 20%.

Ansamblul rezidential este dezvoltat prin finantare proprie.

Compania Conlux Development a mai dezvoltat, printre altele, proiectul Green Arcades de langa Cartierul Francez din Bucuresti.
Un alt dezvoltator care si-a modificat proiectul rezidential pentru a se plia mai bine pe cerere este Ionut Negoita, care a schimbat proiectul Confort City, transformand apartamentele cu 3 camere si garsonierele din doua blocuri din proiectul rezidential Confort City in apartamente de 2 camere, anul trecut.