- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Investitia intr-un proiect rezidential din Piatra Neamt a crescut cu 25%, la 25 mil. euro

07 Jul, 12:19 • Redactia DailyBusiness
Compania Aura Europe va investi 25 mil. euro in proiectul rezidential Green Hills din Piatra Neamt, care va cuprinde 232 de apartamente, cu 25% mai mult decat bugetul alocat initial proiectului, a anutat luni dezvoltatorul.
Investitia intr-un proiect rezidential din Piatra Neamt a crescut cu 25%, la 25 mil. euro

Proiectul Green Hills va fi situat in partea de sud a orasului, se va intinde pe un teren cu o suprafata de peste 6.300 mp si va fi format din 4 blocuri, care insumeaza 232 de apartamente.

Constructia a inceput in februarie, iar primele apartamente urmeaza sa fie livrate in noiembrie 2009. Preturile apartamentelor pornesc de la 56.000 euro (pentru cele cu o camera) si ajung pana la 250.000 euro (pentru cele cu 5 camere).

Aura Europe SA este un dezvoltator imobiliar cu sediul la Luxemburg, activ in tarile din Europa Centrala si de Est, dar si in Comunitatea Statelor Independente. Compania este condusa de Joseph Saliah si Boaz Misholi, ambii cu o experienta de peste 30 de ani in managementul companiilor publice, in domeniul imobiliar, dar si in alte arii de business.

Aura Europe detine operatiuni intr-o serie de tari din estul Europei, printre care Romania, Ungaria, Kazahstan, Ucraina etc. In Romania, grupul dezvolta, impreuna cu compania GTC, centrele comerciale Galleria situate in mai multe orase, precum si ansambluri rezidentiale, dar si centre de afaceri.