- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Investitie de 30 mil. euro intr-un centru comercial in Botosani

03 Sep, 15:59 • Redactia DailyBusiness
Moldova Universal, dezvoltatorul Moldova Mall din Iasi, a alocat 30 milioane euro pentru construirea centrului comercial Uvertura City Mall din Botosani, au declarat reprezentantii companiei Property Partners, agentul de inchiriere al proiectului.
Investitie de 30 mil. euro intr-un centru comercial in Botosani

Lucrarile de executie au demarat in luna martie a acestui an si au ca termen de finalizare aprilie 2009.

„Mall-ul va dispune de o suprafata construita de 32.000 metri patrati si de circa 270 locuri de parcare dispuse supraetajat”, a declarat pentru NewsIn Andrei Botis, reprezentantul companiei NAI Property Partners.

Proiectul Uvertura City Mall va include un centru comercial cu 6 nivele, cu o suprafata inchiriabila de 15.000 mp si va dispune de 100 de unitati comerciale printre care un supermarket, casino, billiard, bowling, food court, restaurante, cafenele, dar si zona de joaca pentru copii.

„Avem deja antecontracte de locatiune semnate cu Leonardo, Goertz, Say, Beauty Mania, Bergoff si urmeaza Flanco, Germanos, B&B Collection, Jolidon, dar si un supermarket. Vor urma sa semneze si alti retaileri interni si internationali”, a afirmat Corina Vasilica, managerul departamentului de retail al Property Partners.

NAI Property Partners este membra a NAI Global, companie cu 375 de birouri in 55 de tari. NAI Property Partners are sediul central in Bucuresti, birouri regionale in Brasov, Cluj, Constanta, Iasi, Timisoara si reprezentanti in alte 22 de orase ale Romaniei. Grupul ofera servicii de brokeraj, consultanta, evaluare si amenajarea spatiilor.