- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Investitie italiana de 30 mil. euro intr-un nou proiect rezidential de lux in Bucuresti

21 Apr, 00:01 • cristina.mihai
O companie cu capital italian a intrat pe piata rezidentiala de lux din Bucuresti cu o investitie de 30 mil. euro, care a demarat in toamna anului trecut, au spus pentru DailyBusiness.ro. reprezentantii Romit Agency Imobiliare, consultantul de vanzari al proiectului.
Investitie italiana de 30 mil. euro intr-un nou proiect rezidential de lux in Bucuresti

Investitia va fi finalizata in primavara lui 2013, iar compania italiana a obtinut o finantare pentru 50% din suma de la banca Italo Romena.

Proiectul este dezvoltat prin R.C. International Estate Development, o firma detinuta majoritar de o societate inregistrata in Malta, Schooner Finance, si de compania italiana R.C. Real Estate.

Constructia, amplasata in zona piata Alba Iulia din Capitala, va avea 80 de apartamente, 10 duplexuri, 7 spatii comerciale si doua etaje de birouri. Ultimul etal al constructie urmand sa cuprinda spatii de relaxare.

Ansamblul, denumite Le Fontane, are o suprafata totala construita de peste 20.000 metri patrati. Nivelul de inaltime este 2S+P+12+etaj tehnic. Imobilul are o destinatie mixta: spatii comerciale la parter, spatii pentru birouri la etajele 1-2, apartamente si duplexuri- la etajele 3-12.

Etajul 13 este destinat relaxarii, cuprinde o piscina amenajata cu sezlonguri si umbrele, o sala de fitness si un spatiu verde de relaxare. Proiectul imobiliar va avea si panouri solare pentru incalzirea apei piscinei si elemente fotovoltaice pentru iluminatul spatiilor comune.

Andrei Grecu, consultat de vanzari la Romit a spus ca deja apartamentele de la etajele 3 si 4 au fost rezervate de un investitor italian.

De asemenea, Grecu a mentionat ca dezvoltator intentioneaza sa vanda si spatiile de retail si cele de birouri.

Cat despre apartamente, Grecu spune ca pretul de pornire este de 1.650 euro pe mp, iar in cazul duplexurilor acesta ajunge la 2.200 euro pe mp construit plus TVA.