- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Israelienii de la Gindi vor sa vanda un bloc cu 81 de apartamente intr-o singura zi

07 Jul, 14:56 • cristina.mihai
Compania Gindi Rom, detinuta de Gindi Group, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Israel, si-a propus sa vanda vineri toate cele 81 de apartamente ale unui bloc din cele 4 incluse in proiectul rezidential G-ViTown din cartierul Vitan, Bucuresti, in cadrul unui eveniment destinat clientilor din comunitatea medicala.
Israelienii de la Gindi vor sa vanda un bloc cu 81 de apartamente intr-o singura zi

Kfir Gindi, directorul general al companiei, a explicat pentru DailyBusiness.ro pe ce se bazeaza acest obiectiv de vanzari.

Gindi Group a intrat pe piata romaneasca cu o abordare noua, targetand proiectul catre grupurile profesionale. In cazul proiectului din Vitan, compania se adreseaza clientilor din comunitatea medicala.

Potrivit lui Kfir Gindi, la eveniment vor participa peste 100 de clienti, care si-au exprimat deja dorinta de a achizitiona o locuinta in imobilul scos la vanzare, in discutii anterioare cu dezvoltatorul.

„Obiectivul propus, de a vinde toate cele 81 de apartamente intr-o zi, este realist in conditiile in care oamenii care vor participa la acest eveniment doresc intr-adevar sa achizitioneze o locuinta aici. Am avut in ultima perioada intalniri cu circa 1.000 de persoane din comunitate medicala, carora le-am prezentat oferta noastra”, a explicat Gindi.

„Ne asteptam sa vindem integral blocul, pentru ca cererea este de 5-6 ori mai mare decat oferta noastra”, a mai spus Gindi, care a adaugat ca a purtat discutii cu persoane din comunitatea medicala in ultimele 3 luni, mergand la mai multe evenimente dedicate acestui segment.

Kfir Gindi a mai declarat ca in cazul in care in cadrul evenimentului de vineri nu se vor vinde toate apartamentele, vor fi abordate si alte grupuri profesionale din Romania.

Compania israeliana are aceeasi abordare de marketing – targetarea categoriilor profesionale – si pe piata-mama, unde in ianuarie a vandut in cadrul unui eveniment similar 400 de unitati locative catre persoane din armata israeliana.

Pretul mediu pentru un apartament din imobilul pe care dezvoltatorul si-a propus sa-l vanda vineri este de 85.000 euro, cu parcarea inclusa, potrivit lui Gindi.
Clientii interesati de achizitia unui apartament in imobilul respectiv vor trebui sa plateasca o taxa de rezervare de 1.000 euro. In momentul semnarii pre-contractului, cumparatorii vor achita 10% din valoarea apartamentului, alte 15% din suma de achizitie va fi acoperita in temen de 6 luni de la incheierea pre-contractului , urmand ca restul de 75% sa fie achitati in momentul livrarii locuintei.

Constructia proiectului rezidential, denumit G-ViTown si format din 4 cladiri cu un total de 324 de apartamente din cartierul Vitan, este programata sa inceapa in trimestrul 3 al acestui an, reprezentand o investitie totala de 25 mil. euro, bugetata pe termen de doi ani de la inceperea constructiei.

Gindi a dezvoltat complexe comerciale, cladiri de birouri sau cartiere rezidentiale in Israel, Ungaria, Elvetia.

In 2008, Gindi Group a inregistrat, la nivel global, venituri din vanzari din apartamente si terenuri de 33,26 milioane euro si un profit operational de 15,95 milioane euro.

Dezvoltatorul imobiliar Gindi Group, infiintat in 1970, a pornit si functioneaza ca o afacere a familiei Gindi, fiind listat pe bursa din Tel Aviv.