- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Prima faza a unui proiect rezidential din Cluj, contractata 40% in 2 luni

10 Jul, 14:19 • Redactia DailyBusiness
Circa 40% din cele 52 de locuinte din prima faza a ansamblului rezidential Omnia Residence din Cluj, dezvoltat de Ryan Proprietati printr-o investitie de peste 19 mil. euro, au fost contractate in doua luni de la lansarea proiectului.
Prima faza a unui proiect rezidential din Cluj, contractata 40% in 2 luni

Amplasat in localitatea Apahida, judetul Cluj, pe drumul national spre Reghin (DN 16 ), la 6 km de Parcul tehnologic Nokia, Omnia Residence va cuprinde 76 de case cu teren si 187 apartamente de una, doua si trei camere, amplasate in vile. Locuintele ocupa circa 22% din suprafata totala de 50.000 metri patrati.

Lucrarile de constructie au demarat in mai si vor fi incheiate integral in 2011. Prima faza, cuprinzand 5 vile cu cate 8 apartamente si 12 case insiruite, va fi finalizata anul viitor.

„Printre facilitatile Omnia Residence se numara o mini-sala de fitness, un minicentru comercial (minimarket), o farmacie, banca, gradinita cu parc de joaca special amenajat pentru copii”, a spus Olimpiu Daraban, directorul de vanzari al Ryan Proprietati.

Preturile apartamentelor incep de la 29.900 euro cu TVA inclus pentru o suprafata totala de peste 44 mp incluzand terasa acoperita, iar o casa cu o suprafata de peste 145 mp si teren costa de la 118.250 euro tva inclus.

Omnia Residence este un proiect imobiliar dezvoltat de societatea romano-irlandeza Ryan Proprietati pe baza unui proiect realizat de arhitectul Andrei Carp si construit de antreprenorul general Cristian Mita SRL.