- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Primul mall cu patinoar acoperit din Capitala, inchiriat in proportie de 90%

08 Jul, 15:25 • Redactia DailyBusiness
Centrul Comercial Liberty Center, primul mall cu patinoar acoperit din Bucuresti, a fost inchiriat in proportie de 90% si va fi inaugurat la inceputul lunii noiembrie, au declarat reprezentantii Mivan Development, dezvoltatorul mall-ului.
Primul mall cu patinoar acoperit din Capitala, inchiriat in proportie de 90%

Cei mai multi chiriasi au semnat pentru o perioada de 3-4 ani ani, cu posibilitate de prelungire a contractelor, au precizat reprezentantii companiei, relateaza NewsIn.

Printre chiriasi se numara ancore precum Altex, care a inchiriat peste 2.000 metri patrati, supermarketul Billa, cu 2.200 mp, Sprider Stores (1.400 mp), Marks and Spencer si Sephora, KFC, Leonardo, Game World, Centrofarm, Plafar, Living, Coffee Heaven si Next.

Liberty Center din Bucuresti este primul mall pe care Mivan Development il va deschide in Romania. Compania mai are in plan dezvoltarea a inca 11 centre comerciale.

Compania a achizitionat de ceva timp si alte suprafete de teren, atat in Bucuresti cat si in Poiana Brasov. Potrivit lui John Houghton, property director Mivan Development, in Bucuresti cel mai probabil vor fi construite birouri si apartamente, in timp ce in Poiana Brasov, nu s-a luat inca o decizie in ceea ce priveste destinatia terenului.

Mivan opereaza in Romania din 1998 ca parte a joint-venture-ului Mivan-Kier.