- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Proiectul rezidential Global City a fost contractat 10% intr-o luna

30 Jun, 16:48 • Redactia DailyBusiness
Circa 10% din cele 381 de locuinte ale ansamblului imobiliar Global City, dezvoltat de Global Finance in nordul Capitalei, au fost contractate intr-o luna de la lansarea pe piata.
Proiectul rezidential Global City a fost contractat 10% intr-o luna

Global City este un ansamblu de cladiri de birouri si cladiri rezidentiale, care presupune o investitie de 200 milioane euro.

Locuintele au suprafete care pornesc de la 50 de metri patrati si ajung la la 200 de mp.

Acestea sunt impartite in 40 de garsoniere, 142 de apartamente cu doua camere, 99 cu trei camere, 86 cu patru camere si 14 duplexuri

„Majoritatea cumparatorilor au optat pentru apartamente de 2 camere, iar ceea ce i-a influentat”, a precizat Simina Istrate, coordonator de proiect din partea Colliers International, promotorul exclusiv al complexului.

„Profilul celor interesati de ansamblul Global City este destul de variat, fiind reprezentat de persoane cu varsta cuprinsa intre 25 si 30 de ani, majoritatea ocupand pozitii de middle management sau fiind antreprenori ai propriei afaceri. Cei mai multi dintre ei locuiesc in Bucuresti si au optat pentru achizitia unor apartamente in Global City fie ca resedinta permanenta, fie ca investitie”, a mai spus Istrate.