- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Volumul redus al vanzarilor provoaca amanarea unui proiect imobiliar din Baneasa

13 Jul, 15:57 • cristina.mihai
Grupul roman Axa a amanat pentru cateva luni inceperea lucrarilor de constructie la un proiect rezidential din zona Baneasa din Capitala, ca urmare a volumului redus de vanzari de pe piata rezidentiala, a spus Anca Otobicu, director executiv al Axa Estate Studio, compania care promoveaza proiectul.
Volumul redus al vanzarilor provoaca amanarea unui proiect imobiliar din Baneasa

Proiectul, care va avea 33 de unitati locative, presupune o investitie de 6 mil. euro, potrivit unor declaratii anterioare ale reprezentantilor companiei.

Constructia proiectului va demara dupa ce compania va finaliza un alt proiect rezidential de lux din zona Herestrau.

Proiectul rezidential din Herestrau a demarat in toamna anului trecut, iar pana in prezent din cele 20 de unitati locative s-au contractat 7 apartamente.

„Toate ante-contractele s-au semnat anul acesta, insa 4 locuinte sunt rezervate de anul trecut”, a spus Anca Otobicu.

Proiectul rezidential presupune o investitie totala de 7,8 mil. euro, inclusiv terenul, si va fi finalizat la finalul acestui an.

Proiectul este finantat de banca Volksbank. Axa mai colaboreaza cu firma italiana de design interior Ayron Contract pentru designul locuintelor.

Grupul Axa a fost fondat in 1997 si cuprinde 6 firme a caror activitate se desfasoara in domeniile – investitii si dezvoltari de proiecte imobiliare, proiectare si consultanta, constructii si project management, materiale pentru constructii si finisaje, consiliere imobiliara si consiliere financiara.

Compania a mai dezvoltat proiecte rezidentiale si de birouri in Capitala.