- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Zonele comerciale si office din Palas Iasi vor fi inaugurate in T1 2010

29 Jan, 14:21 • Redactia DailyBusiness
Iulius Group va inaugura in primul trimestru al anului viitor zonele de birouri si comerciale din proiectul imobiliar mixt Palas Iasi, au anuntat reprezentantii proiectului.
Zonele comerciale si office din Palas Iasi vor fi inaugurate in T1 2010

„In santier se va lucra in ritm sustinut, astfel incat, pana in primul trimestru al anului viitor, la Palas sa devina functionale zona comerciala, cea de office, entertainment, parcarea subterana si parcul”, a declarat Joachim Jorger, managerul de proiect al ansamblului Palas si reprezentant al Assmann Beraten+Planen, compania care se ocupa de managementul proiectului.

Zona comerciala a proiectului, cu o suprafata desfasurata de aproximativ 57.000 mp, va fi finalizata si deschisa publicului in prima parte a anului viitor. Componenta comerciala de la Palas este structurata pe doua tipuri de spatii de retail: shopping street si shopping mall.

Astfel, Palas Mall si Palas Shopping Street vor cuprinde in total 150 de magazine care vor gazdui branduri internationale in premiera in Romania, dar si branduri nationale, o zona de foodcourt cu specific international, cinematograf multiplex, restaurante, cafenele sau gelaterii.

Tot in prima parte a anului 2010, cele doua cladiri de birouri clasa A din cadrul ansamblului Palas vor fi complet finalizate si vor deveni operationale.

Parcarea subterana, investitie in valoare de peste 50 milioane de euro, va deveni de asemenea functionala concomitent cu inaugurarea zonei comerciale si zonei de birouri clasa A. Inca de la intrarea in parcare, dirijarea autovehiculelor se va face electronic, iar soferii vor putea vizualiza numarul de locuri ramase libere.

In cadrul complexului va fi inclus un parc.

„Royal Park va fi cel mai mare parc amenajat din estul Romaniei, cu o suprafata de aproximativ 50.000 mp si va cuprinde un patinoar, pista de role si skateboard, spatii de joaca pentru copii, fantani arteziene si amfiteatru in aer liber”, au precizat reprezentantii Iulius Group.

Componenta hoteliera si rezidentiala din proiect vor fi realizate in cea de-a doua parte a anului viitor.

Proiectul rezidential din proiect va cuprinde circa 600 de unitati locative.

Ansamblu urbanistic Palas, amplasat in zona centrala a Iasiului, va necesita o investitie de peste 250 milioane de euro.

Iulius Group a fost infiintata in anul 1991 de catre Iulian Dascalu, si mai detine in prezent alte 3 mall-uri in Iasi, Timisoara si Cluj. Compania are in desfasurare si ansambluri rezidentiale la Timisoara si Iasi.