- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Software

Cât costă să cumperi bifa albastră pe Instagram. Suma pe care trebuie să o plătești ca să ai cont oficial

16 Jul, 17:17 • Cornel Ghimeșan
Bifa de pe Instagram o au, în general, persoanele publice, artiști, politicieni sau cei care au un număr foarte mare de urmăritori pe rețeaua socială.
Cât costă să cumperi bifa albastră pe Instagram. Suma pe care trebuie să o plătești ca să ai cont oficial

Cât costă să cumperi bifa albastră pe Instagram

Mai nou, orice utilizator de Instagram poate avea acea bifă care confirmă că e vorba de un cont oficial. Cei care sunt interesați să aibă un cont verificat cu bifa albastră trebuie să plătească o sumă lunară ca să poată beneficia de beneficii și asistență prioritară. Mark Zuckerberg, CEO-ul Meta, a explicat că acel cont verificat are avantajul că utilizatorii pot fi asistați de o persoană în carne și oase, în loc de un robot automatizat. Serviciul a fost inițial lansat în Australia și Noua Zeelenadă, iar ulterior a devenit disponibil și în România.

Citește și Compania-mamă a Facebook a fost amendată cu 390 de milioane de euro. Meta a încălcat Regulamentul european privind protecția datelor personale

Cine dorește bifa albastră pe Instagram ar trebui să plătească 85 de lei.

Mark Zuckerberg spunea în urmă cu puțin timp că are în plan să lanseze mai multe produse cu scopul de a îmbunătăți productivitatea și creativitatea creatorilor de conținut, dar a avertizat că sunt necesare costuri uriașe pentru susținerea tehologică pentru o bază mare de utilizatori. Tocmai de aceea se explorează diverse opțiuni prin care pot fi obținute venituri suplimentare, prin implementarea unor servicii de abonament cu plată.

Citește și Threads, aplicația lansată de Meta, cea mai rapidă ascensiune din toate timpurile. A ajuns la 100 de milioane de utilizatori în doar cinci zile

Și alte aplicații, cum ar fi Snapchat sau Telegram, au introdus servicii cu plată pentru a diversifica sursele de venituri.

„Pe termen lung, dorim să construim o ofertă de abonament care să fie valoroasă pentru toată lumea, inclusiv pentru creatori, companii și comunitatea noastră în general. Ca parte a acestei viziuni, evoluăm sensul bifei albatre astfel încât să putem extinde accesul la verificare și mai mulți oameni să aibă încredere că conturile cu care interacționează sunt autentice”, au transmis reprezentanții Meta.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult