AUTO

Cel mai scump SUV din lume: Costa peste 230.000 dolari si atinge 301 km/ora (Foto-Video)

12 septembrie 2015, ora 00:14 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Bentley-Bentayga-1011-876x535.jpg
Britanicii de la Bentley vor lansa anul viitor un SUV despre care spun ca va fi cel mai rapid si cel mai scump din categoria sa. Vezi cum arata modelul care va detine temporar cele doua recorduri.

Potrivit blogului auto caranddriver.com, Bentley va lansa in 2016 modelul Bentayga, care va fi cel mai rapid SUV din lume. Mai exact, va atinge 301 km/ora, fata de 300 km/ora, nivelul la care ajunge in prezent Porsche Cayenne Turbo S.De asemenea, brandul de lux britanic isi adjudeca in avans si titlul de cel mai scump SUV. Acesta va avea un pret de pornire de 230.000 de dolari. Spre comparatie, cel mai scump SUV din familia Porsche, Cayenne Turbo S, are un pret de pornire de 158.000 de dolari, in vreme ce pretul pentru un Mercedes-Benz G63 AMG porneste de la 138.000 de dolari.

Cel mai aproape ca pret este Land Rover Range Rover SVAutobiography, ce costa de la 200.000 de dolari in sus.

In curand, Bentayga ar putea pierde titlul ce de cel mai scump SUV in favoarea unor modele ultra-lux ce vor fi lansate pe piata.Lamborghini Urus ar putea fi un candidat pentru acest titlu, precum si un nou model de la Maserati. Rolls-Royce, brand obisnuit cu superlativele in materie de pret, pregateste la randul sau un model SUV, iar Land Rover ar putea lansa un nou model care sa concureze pentru titlul de cel mai scump SUV.

DailyBusiness Video: Bentayga
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 07 Iulie 2022, 02:01
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter