- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Centrul de chirurgie estetica Medestet deschide o unitate in Pipera

17 Sep, 15:18 • Redactia DailyBusiness
Centrul de chirurgie estetica Medestet din Cluj Napoca, fondat in urma cu 15 ani de Prof. Dr. Toma T. Mugea (foto), va avea din aceasta toamna si un beauty center in Pipera, in cadrul ansamblului Perla Residence.
Centrul de chirurgie estetica Medestet deschide o unitate in Pipera

„Pacientii nostri din Bucuresti si din zona de sud a tarii reprezinta aproape 25% din totalul clientilor Medestet. Ii scutim de drumuri suplimentare, asigurandu-le consultatii postoperatorii, dar si tratamente de intretinere”, a spus Prof. Dr. Toma T. Mugea, chirurg estetician si fondator al clinicii din Cluj Napoca.

„Medestet Beauty Center din Pipera  va avea si o activitate de sine statatoare, oferind tratamente cosmetice medicale si de infrumusetare locatarilor din zona”, a adaugat acesta.

Echipa de specialisti numara un medic primar dermatolog, un specialist in psihoterapie si homeopatie, un kinetoterapeut si maseuri profesionisti.

In cadrul centrului din Cluj Napoca, aproape 30% din pacientii care au recurs la servicii de infrumusetare in acest an au fost de sex masculin.

Proiectul Perla Residence, ajuns la cea de-a doua si ultima faza de dezvoltare, cuprinde imobile tip vila de maximum trei etaje, cu studiouri si apartamente cu doua, trei sau patru camere/penthouse, ce au suprafete  intre 52 si 180 de metri patrati construiti.
 
Ansamblul este situat in zona rezidentiala de nord a Capitalei, in imediata vecinatate a centrului de afaceri Pipera, pe marginea lacului.

Preturile locuintelor variaza intre 69.600 euro si 268.100 euro +TVA, pentru apartamente complet finisate si utilate.