- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Abonamentele Netflix vor fi mai scumpe. Câți bani vor fi nevoiți să scoată din buzunar toți utilizatorii

04 Oct, 12:08 • Oprea Alina
Statele Unite ale Americii și Canada, primele state care vor „beneficia” de majorarea abonamentelor Netflix. Finalizarea grevei actorilor de la Hollywood va marca majorarea prețurilor.
Abonamentele Netflix vor fi mai scumpe. Câți bani vor fi nevoiți să scoată din buzunar toți utilizatorii

Netflix este una dintre cele mai populare platforme de streaming în rândul tuturor generațiilor. Abonamentele au crescut constant și treptat, iar la momentul actual se va produce o nouă majorare a prețurilor abonamentelor după finalizarea grevei care se întâmplă în Statele Unite ale Americii, gevă efectuată de către actorii de la Hollywood. Informațiile în cauză sunt expuse de Wall Street Journal, potrivit Economedia.ro, adăugând repercusiunile care s-au produs: o creștere de peste 3% a acțiunilor companiei de streaming.

Citește și: Netflix a atras aproape 6 milioane de abonaţi noi, după ce a introdus taxa de sharing. Abonamentul Basic va fi eliminat

Prețurile Netflix cresc din nou!

Există o incertitudine a modului în care vor crește prețurile abonamentelor, pentru că Netflix nu a dorit să expună aceste informații. De asemenea, prețurile nu vor crește la nivel global împreună, ci acestea vor crește treptat și constant, astfel că toate statele vor „beneficia” de această creștere. Statele Unite ale Americii și Canada se preconizează a fi primele state care vor „beneficia” de această creștere a prețurilor abonamentelor, după cum se comunică și într-un articol al Reuters, conform celor de la Economedia.ro.

În ultimele timp au avut loc foarte multe ședințe de negocieri , acestea fiind eșuate, însă sindicatul scenariștilor a ajuns la un acord provizoriu, într-un final. Netflic a provocat multiple controverse în rândul utilizatorilor Netflix, iar acest fapt a fost cauzat de măsurile pe care Netflix le lua în legătură cu abonamentele și nu numai. În luna februarie, în unele țări, într-adevăr a scăzut prețurile abonamentelor din unele țări, însă luna mai a născut una dintre cele mai mari neplăceri ale utilizatorilor: planul de combatere a partajării parolelor de către abonați. Acesta a fost aplicat în peste 100 de țări.

Citește și: Nouă taxă impusă de Netflix. Cât vor fi nevoiți să scoată din buzunar utilizatorii care își împart contul