- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Acum s-a aflat. Cine va moșteni, de fapt, averea de 70 de milioane de dolari a Tinei Turner

25 May, 22:10 • Stefan Simion
Cine va moșteni averea Tinei Turner. Casa ei din Elveţia valorează peste 70 de milioane de dolari.
Acum s-a aflat. Cine va moșteni, de fapt, averea de 70 de milioane de dolari a Tinei Turner

Tina Turner, una dintre marile vocaliste rock și cele mai carismatice interprete, a murit ieri la vârsta de 83 de ani. Astăzi s-a aflat și cine va moșteni averea Tinei Turner. Casa ei din Elveţia valorează peste 70 de milioane de dolari.

Cine va moșteni, de fapt averea de 70 de milioane de dolari a Tinei Turner

Tina Turner a avut o serie de probleme de sănătate în ultimii ani, inclusiv cancer, un accident vascular cerebral și insuficiență renală, transmite BBC.

Vezi și: A murit Tina Turner! Motivul pentru care legendara cântăreață luase în calcul sinuciderea asistată

Ea a devenit celebră alături de soțul ei, Ike, în anii 1960, cu melodii precum Proud Mary și River Deep, Mountain High. A divorțat de Ike în 1978 și a continuat să aibă un succes și mai mare ca artistă solo în anii 1980.

Tina Turner
Tina Turner

Cunoscută în întreaga lume drept Regina Rock ‘n’ Roll-ului, Tina Turner a fost renumită pentru spectacolele sale de scenă și pentru vocea sa și puternică.

A câștigat opt premii Grammy și a fost inclusă în Rock ‘n’ Roll Hall of Fame în 2021. A devenit una dintre cele mai mari vedete pop și rock ale anilor ’80 și ’90, cu hituri precum Let’s Stay Together, Steamy Windows, Private Dancer, tema lui James Bond GoldenEye, I Don’t Wanna Fight și It Takes Two, un duet cu Rod Stewart.

Și-a găsit fericirea alături de cel de-al doilea soț al ei, directorul muzical german Erwin Bac.

Se pare că singurul moștenitor al artistei este soțul ei. Și în timpul vieții ei a reușit să se îmbogățească. Una dintre ultimele achiziții ale interpretei a fost o casă de lux în Elveția. Imobilul de 24.000 de metri pătrați a costat 72 de milioane de dolari.

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult