- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Afacerea bizară care a ajutat un cuplu să se îmbogățească. Câștigă peste 20.000 de dolari pe lună, lucrând doat 5 ore pe zi

03 Oct, 13:50 • Alexe Raluca
Un cuplu a descoperit secretul bogăției. Cei doi au pornit o afacere de succes care i-a făcut să câștige, lunar, peste 20.000 de dolari. Nu muncesc decât 5 ore pe zi, astfel că au timp să își trăiască viața din plin. Totul a pornit de la o întâmplare mai puțin fericită.
Afacerea bizară care a ajutat un cuplu să se îmbogățească. Câștigă peste 20.000 de dolari pe lună, lucrând doat 5 ore pe zi

Soții Melton au suferit mult după ce câinele lor a murit. Atunci a fost momentul în care și-au dat seama că pot pune pe picioare o afacere profitabilă. Nu mai puțin de 20.000 de dolari câștigă acum cei doi, bucurându-se și de venitul substanțial, și de timpul împreună, fiind nevoiți să muncească activ doar 5 ore pe zi.

Citește și: Românul care s-a îmbogățit dintr-o pasiune născută în spatele casei. S-a dovedit a fi cea mai de succes afacere din domeniu în țara noastră

Afacerea care a făcut un cuplu să se îmbogățească

Inspirați de moartea animalului lor și de necesitatea unei pietre funerare, și-au dat seama că ar putea face o mulțime de bani dacă pun pe picioare o afacere în acest domeniu mai puțin obișnuit. Odată cu succesul răsunător, povestea celor doi soți a ajuns să fie cunoscută în întreaga lume.

Soții Melton și-au dorit să-l comemoreze în eternitate pe cățelul lor printr-o piatră funerară specială, însă piața de desfacere era aproape inexistentă. După ceva timp de gândire și-au dat seama că pot concepe chiar ei piatra funerară, mai ales că bărbatul lucra deja cu betonul, dar și cu piatra, ca hobby, lucrând 60 de ore pe săptămână ca șef de întreținere la Mars Pet Care. Astfel, datorită pasiunii sale, n-au mai avut nevoie de ajutor. A urmat ideea afacerii, care s-a dovedit a fi un real succes. Familia a deschis un magazin online pe Etsy, iar comenzile au început să curgă.

Curios sau nu, familia avea deja un aparat de gravură de 15.000 de dolari, așa că și-au deschis un atelier chiar în spatele casei din Alma, Arkansas, Statele Unite ale Americii. Inițial, bărbatul a avut nevoie de două – trei zile pentru a așeza pietrele funerare în matrițe, iar după, de alte cinci ore pentru a le grava, înainte ca soția sa să adauge umplutura epoxidică. Cu timpul, afacerea a crescut și cei doi soți și-au putut permite să investească mai bine de 50.000 de dolari în alte aparate care să le ușureze munca.

Dat fiind faptul că orașul în care locuiesc este mic, iar costul unui magazin este mare, au decis să se înscrie pe o platformă online de comenzi și livrare. Se pare că au făcut cea mai bună alegere pentru că în 2022 au avut o cifră de afaceri de mai bine de 200.000 de dolari, două treimi rămânând în buzunarul lor. Acum, cei doi soți au ajuns să lucreze doar 5 ore pe zi. Au renunțat la joburile lor și au toată încrederea că vor putea aduna și mai mulți bani, dat fiind faptul că acum sunt ajutați și de fiica și nora lor.

„Soția mea, fiica și nora mea, cu toții lucrăm aproximativ cinci ore pe zi acum. Lucrez la 75 de metri de ușa din spate. Mi-a eliberat atât de mult timp și mi-a dat posibilitatea de a fi mult mai mult cu familia mea. Îmi place să dorm până târziu și să lucrez puțin seara. Sunt propriul meu șef, ceea ce are și dezavantajele sale. Dar tot nu este o slujbă cu normă întreagă. Pot să tund iarba, să fac curat în casă”, a spus domnul Melton, foarte mândru de realizarea sa și a familiei.

Citește și: În octombrie, un nou spital va fi inaugurat în Pipera. Afaceristul Ovidiu Palea, fondatorul Nord-Provita, despre noua afacere de familie: „Reprezintă o investiţie de 30 mil. de euro”

Tags: